GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάρπαστα δώρα τα iPhones τα Χριστούγεννα

Όπως κάθε χρόνο που περνά, πολλοί οπαδοί της Apple έχουν παρακαλέσει τον Άγιο Βασίλη να βάλει κάτω από το χριστουγεννιάτικο...


Όπως κάθε χρόνο που περνά, πολλοί οπαδοί της Apple έχουν παρακαλέσει τον Άγιο Βασίλη να βάλει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους ένα iPhone, και αυτή τη φορά δεν άλλαξε κάτι.

Σύμφωνα με το Business Insider, οι ενδείξεις λένε ότι ο Άγιος Βασίλης έχει κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους φέτος, δίνοντάς τους iPhones.

Πώς ξέρουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι πήραν iPhones και όχι κάποια Android ή Windows συσκευή; Εύκολο. Ρίχνοντας μια ματιά στις κορυφαίες εφαρμογές του App Store.

Κανονικά οι κορυφαίες εφαρμογές (trending) σχετίζονται με τις πιο νέες εφαρμογές που έχουν κυκλοφορήσει στο App Store, αλλά αυτή τη φορά, οι τάσεις φαίνεται να αφορούν το Instagram, το Facebook, το Snapchat, και το YouTube.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση