GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Make up...μόνο σε 2 λεπτά!

Μήπως ξυπνήσατε το πρωί βιαστικά για τη δουλειά και τρέχετε να προλάβετε τα χρονικά περιθώρια; Πρέπει να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις...

Μήπως ξυπνήσατε το πρωί βιαστικά για τη δουλειά και τρέχετε να προλάβετε τα χρονικά περιθώρια; Πρέπει να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις αλλά να είστε και λαμπερή όπως σας αξίζει;

Για δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να έχετε ένα τέλειο make up και χωρίς να χάνετε χρόνο.

Αν χρησιμοποιείται βάση για το μακιγιάζ τότε απλά εφαρμόστε το με ειδικό σφουγγάρι, το οποίο θα απλώσετε σε όλο το πρόσωπο ομοιόμορφα.

Το concealer, απλώστε με ένα λεπτό πινέλο και κυρίως μείνετε στη περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Περιποιηθείτε με τα δάχτυλα σας, τα σημεία που δεν έχουν καλυφτεί επαρκώς.

Με την πούδρα μπορείτε να «δέσετε» καλύτερα τη βάση και κάνει το πρόσωπο πιο φωτεινό. Με ένα πινελάκι απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο σας.

Στα μάτια απλώστε γρήγορα ένα ουδέτερο χρώμα eyeliner και περάστε γρήγορα στη μάσκαρα.

Στα χείλη, βάλτε κραγιόν, που να "δένει" με το υπόλοιπο χρώμα στο πρόσωπο σας. Προσπαθήστε να μην φαίνεται ξεχωριστό το σημείο των χειλιών.

Χρησιμοποιήστε ελαφρύ χρωματικό τόνο ρουζ για να μπορείτε να το ανανεώνεται συχνά μέσα στην ημέρα.

Τέλος να σας πούμε ότι πρέπει να φροντίζετε τα πινέλα σας και όλα τα beauty tools για να μεγαλώσει η διάρκεια ζωής τους αλλά και να μην συμβεί κανένας περίεργος συνδυασμός χρωμάτων κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Σίγουρα με τις παραπάνω παρατηρήσεις, μπορείτε να δαπανήσετε μικρό χρονικό διάστημα για την ομορφιά σας. Μπορείτε να τις εφαρμόσετε μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις και ύστερα απο χρονική πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση