GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αποτύπωμα» και στην πoίηση από τον (διευθυντή του MEGA) Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκε στη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή Ειδήσεων κ...

Πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκε στη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA Χρήστου Παναγιωτόπουλου, το οποίο τιτλοφορείται «Αποτύπωμα» και κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα από τις εκδόσεις «Λιβάνη».
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο cafe του Μουσείου της Ακρόπολης, έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, καθώς και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης.
Την ποιητική συλλογή του Χρ. Παναγιωτόπουλου προσφώνησαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Παύλος Τσίμας, ο Μάνος Ελευθερίου, η Έλενα Ακρίτα και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση