GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι κορυφαίοι τερματοφύλακες για το 2013

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι υποψήφιοι για τη θέση του καλύτερου τερματοφύλακα για το 2013 ανακοίνωσε η FIFPRo. Πρόκε...


Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι υποψήφιοι για τη θέση του καλύτερου τερματοφύλακα για το 2013 ανακοίνωσε η FIFPRo.
Πρόκειται για τους: Τζιανλουίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους, Ίκερ Κασίγιας της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέτερ Τσεχ της Τσέλσι, Μανουέλ Νόιερ της Μπάγερν Μονάχου και Βίκτορ Βαλντές της Μπαρτσελόνα.
Η λίστα αυτή προήλθε από ψηφορία που έγινε μεταξύ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης που διοργανώνει η FIFPro για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιά που πέρασε.
Τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα στις 4,6 και 9 Δεκεμβρίου η παγκόσμια ομοσπονδία θα ανακοινώσει και τους υποψηφίους για τις θέσεις των αμυντικών, μέσων και τερματοφυλάκων αντίστοιχα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση