GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Paul Walker: «Η Ελλάδα είναι το μέρος μου – Η κόρη μου είναι κατά ένα τέταρτο Ελληνίδα» [εικόνες & βίντεο]

​Ο Paul Walker με τα γαλάζια μάτια και το γλυκό χαμόγελο, γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1973 στην Καλιφόρνια, είχε μια κόρη 16 ετών...


​Ο Paul Walker με τα γαλάζια μάτια και το γλυκό χαμόγελο, γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1973 στην Καλιφόρνια, είχε μια κόρη 16 ετών, την Meadow Rain Walker, η οποία κατά το ήμισυ είναι Ελληνίδα όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του.
Την απέκτησε στα 25 του, με την τότε σύντροφο του Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα.

Ο ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV Greece και το Γιώργο Σατσίδη:
«Η Ελλάδα είναι το μέρος μου. Η κόρη μου είναι κατά ένα τέταρτο Ελληνίδα, από την πλευρά της μητέρας της. Έχει ελληνικές και σουηδικές ρίζες. Το πατρικό όνομα είναι Σωτηρόπουλος. Έχω έρθει στην Αθήνα στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων»
Σε άλλη συνέντευξη του είχε παραδεχτεί: «Έχω επισκεφτεί ελληνικά νησιά όπως τη Μύκονο και την Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση