GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Phishing Alert: Η συνδρομή σας στη Virgin Media έληξε

Έχει συσταθεί στους πελάτες της Virgin Media να είναι σε επιφυλακή για ψεύτικα emails που τους ενημερώνουν ότι η συνδρομ...


Έχει συσταθεί στους πελάτες της Virgin Media να είναι σε επιφυλακή για ψεύτικα emails που τους ενημερώνουν ότι η συνδρομή χρέωσης του λογαριασμού τους έχει λήξει.

Τα μηνύματα γράφουν κάτι σαν αυτό: “Ο συνδρομητικός λογαριασμός σας έχει λήξει και το email σας για να ανασταλεί, Επιβεβαιώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να κρατήσετε το email σας ενεργό. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για επιβεβαίωση. [Link]. ”

Σύμφωνα με την Hoax Slayer, ο σύνδεσμος δεν οδηγεί την πραγματική ιστοσελίδα της Virgin Media, αλλά σε μια πλαστή ιστοσελίδα, όπου ζητείται από τα θύματα να παραδώσουν τα προσωπικά και οικονομικά τους στοιχεία.

Σε περίπτωση που συναντήσετε τέτοια emails, απλά διαγράψτε τα. Αν είστε θύμα αυτής της απάτης, αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασής σας και αν έχετε παραδώσει πληροφορίες του online banking σας, να παρακολουθείτε στενά τον λογαριασμό σας.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση