GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος λαϊκός τραγουδιστής έγινε για δεύτερη φορά «χαζομπαμπάς»; [Photos]

Ο Γιώργος Μάης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του καθώς μετά τα... επαγγελματικά του που πηγαίνουν από το καλό στο κα...

Ο Γιώργος Μάης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του καθώς μετά τα... επαγγελματικά του που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και έχει εκτοξευθεί στα ουράνια.

Σε ηλικία 22 ετών έφυγε από την γενέτειρα του την Κρήτη καθώς η μια πρόταση διαδέχονταν την άλλη για να συνεργαστεί με διάφορους επιχειρηματίες, τότε μάλιστα οι δισκογραφικές εταιρίες έτρεχαν να δεσμεύσουν τον καλλιτέχνη για την κυκλοφορία του «έχω τρελαθεί μαζί σου» που κυκλοφόρησε το 2008 σαρώνοντας τα ραδιόφωνα της χώρας.

Το 2006 ο έρωτας χτύπησε την πόρτα του Κρητικού τραγουδιστή και λίγους μήνες αργότερα το πρώτο τους παιδί ήταν γεγονός, ο όρος χαζομπαμπάς του ταίριαξε γάντι καθώς όπως και σήμερα, είναι αυτός που θα ξυπνήσει νωρίς το πρωί για τις οικογενειακές υποχρεώσεις και όχι μόνο. Σήμερα στην ηλικία των 29 απολαμβάνει την οικογένεια που ονειρεύτηκε έχοντας δύο παιδιά και την γυναίκα του να τον χειροκροτεί σε κάθε του εμφάνιση.

«Έχω τρελαθεί μαζί σου, απαράδεκτη, βαρέσαμε διάλυση, και στα δικά μας» είναι κάποιες από τις επιτυχίες του καλλιτέχνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση