GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ασκήθηκε δίωξη και στον (γιατρό-μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ) Στ. Μιχαλάκο ως συνεργό του Χ. Τομπούλογλου!

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.   Ένα νέο στοιχείο από την υπόθεση Τομπούλογλου φέρνει στη δημοσιότητα κατ' αποκλε...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Ένα νέο στοιχείο από την υπόθεση Τομπούλογλου φέρνει στη δημοσιότητα κατ' αποκλειστικότητα το Press-gr, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις (πριν από τους άλλους...) για το σημαντικό αυτό θέμα.
Όπως αναφέρουν λοιπόν οι πληροφορίες μας, πονική δίωξη ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος -εκτός από τον Χ. Τομπούλογλου- και στον γιατρό Στέφανο Μιχαλάκο που το όνομά του έχει εμπλακεί στην υπόθεση. Τον κ. Μιχαλάκο είχαν αναφέρει στις συζητήσεις τους οι Τομπούλογλου - Γκιάτης και σε αυτές ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου φερόταν να λέει ότι ένα μερίδιο του ποσού θα το έπαιρνε ο κ. Μιχαλάκος.
Ο κ. Μιχαλάκος διώκεται ως συνεργός του κ. Τομπούλογλου και αυτό δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, δεδομένου ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη.
Όπως γνωρίζετε ηδη οι αναγνώστες του Press-gr, ο κ. Μιχαλάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.
Ο κ. Μιχαλάκος είναι Παιδίατρος - Παιδοενδοκρινολόγος, Συντονιστής Διευθυντής του Τμήματος Αύξησης και Ανάπτυξης και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Είναι επίσης επιστημονικά υπεύθυνος στο «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία: Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας – Δράσεις για την Άσκηση και την Υγιεινή Διατροφή».
Είναι αυτό το Πρόγραμμα που όπως αποκαλύψαμε είναι προϋπολογισµού 2.790.032,00 € και ένα μικρό μόνο τμήμα του αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει το σκάνδαλο.
Ο κ. Μιχαλάκος είναι δηλαδή ο βασικός υπεύθυνος ο οποίος "τρέχει" από το 2010 αυτό το πρόγραμμα-μαμούθ.
Πάντως ο κ. Μιχαλάκος εκτός από γιατρός έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά. Το 2009 ορίστηκε Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης στο υπουργείο Εργασίας και καταγράφηκε ως πολιτικός φίλος του τότε υπουργού Α. Λοβέρδου.Τη επιλογή του υποστήριξε καί ο Θ. Πάγκαλος,όπως και το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Π. Λούσκος. Ο κ. Μιχαλάκος -που στο παρελθόν υπήρξε και σύμβουλος του τέως υπουργού Υγείας Κ. Στεφανή- υπέβαλε παραίτηση μυστήριο εντελώς αιφνιδιαστικά μόλις μία εβδομάδα μετά ενώ διατηρούσε παράλληλα και την ιδιότητα του διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαία Κυριακού".

1 σχόλιο

  1. Έχετε στοιχεία για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίονν του γιατρού Σ. Μιχαλάκου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση