GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Samsung: Τηλεοράσεις που ελέγχονται με την αφή

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να παρουσιαστούν από τη Samsung οι νέες “έξυπνες” τηλεοράσεις της, στις οποίες ο τηλεθεατής θα...


Τον επόμενο μήνα αναμένεται να παρουσιαστούν από τη Samsung οι νέες “έξυπνες” τηλεοράσεις της, στις οποίες ο τηλεθεατής θα μπορεί να αλλάζει κανάλια, όχι με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά με τα δάχτυλα.

Η Samsung ήδη είχε παρουσιάσει τις “έξυπνες” τηλεοράσεις της, που αναγνωρίζουν την κίνηση, όμως τώρα η εταιρεία κάνει λόγο για “επανάσταση”.

Οι χρήστες της θα μπορούν να αλλάζουν κανάλια, να προσαρμόζουν την ένταση και να επιλέγουν τι θέλουν να παρακολουθήσουν με την αφή.

Ακόμη, θα μπορούν να γυρίσουν προς τα πίσω το πρόγραμμα, για να παρακολουθήσουν αυτό που έβλεπαν νωρίτερα, ενώ θα μπορούν να σταματήσουν το βίντεο, με μία κίνηση του χεριού, κατά τη φορά του ρολογιού.

Οι νέες τηλεοράσεις θα έχουν και βελτιωμένο ήχο, ενώ θα μπορούν να αναγνωρίσουν και να καταλάβουν διαφορετικές γλώσσες.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η Samsung εξακολουθεί να είναι πρώτη σε πωλήσεις “έξυπνων” τηλεοράσεων, με αναλογία 26% του συνόλου της παγκόσμιας αγοράς.

Πηγή: Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση