GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Super Euroleague» στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα στις 23:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του Novasports 3 την ...

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα στις 23:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του Novasports 3 την εκπομπή «Super Euroleague» με παρουσιαστή τον Γιώργο Συρίγο, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών στο μπάσκετ, Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Ο 44χρόνος προπονητής της «γαλανόλευκης», μιλάει στον Γιώργο Συρίγο, για την φετινή Euroleague που ρίχνει σήμερα αυλαία στην φάση των ομίλων και αναλύει πως διαμορφώνεται ο χάρτης στο ΤΟP-16 με την συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Κατά την διάρκεια της «Super Euroleague» οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλυτικό ρεπορτάζ και πολλά highlights από την 10η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση