GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«The Christmas Factory» η Τεχνόπολη στο Γκάζι

Το παλιό εργοστάσιο φωταερίου στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα μαγικό τοπίο με χριστουγεννιάτικη αγορά, αληθινά έλατα που «φυτρώνουν» α...

Το παλιό εργοστάσιο φωταερίου στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα μαγικό τοπίο με χριστουγεννιάτικη αγορά, αληθινά έλατα που «φυτρώνουν» ανάμεσα στις καμινάδες, τον Αϊ-Βασίλη και τα ξωτικά του και δεκάδες ονειρεμένα παιχνίδια. Το carousel, η χριστουγεννιάτικη ρόδα, το οικολογικό τρενάκι και το εργαστήριο κατασκευής παιχνιδιών θα διασκεδάσουν τα παιδιά όλων των ηλικιών, για έναν ολόκληρο μήνα. «Στόχος μας είναι να ξαναδημιουργηθεί η παλιά Αθήνα, να μάθουν οι μικροί και να θυμηθούν οι μεγάλοι πως ήταν τα Χριστούγεννα και η ξεγνοιασιά. Έχουμε σχεδιάσει κάτι ρομαντικό, κάτι που θα δημιουργήσει εμπειρίες και αναμνήσεις σε ολόκληρη την οικογένεια. Είναι ένας χώρος όπου θα προσφέρει πολλές δωρεάν δράσεις στους επισκέπτες με την είσοδο τους. Υπάρχουν θέματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα και διασκέδασης και εντυπωσιακές εικόνες. Τα Χριστούγεννα στο Γκάζι θα γίνουν το κέντρο της πόλης» είπε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Άρης Στάθης.
Η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου event θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με το δυναμικό ελληνικό συγκρότημα των Onirama σε ένα μοναδικό ζωντανό πρόγραμμα με φόντο το παραμυθένιο σκηνικό.
Παιδικές χορωδίες με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, παρέλαση από μολυβένιους στρατιώτες που παίζουν γνωστά τραγούδια, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και ακροβάτες θα βρίσκονται καθημερινά στο Γκάζι ώς τα Θεοφάνια, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστούν τα ολοκαίνουργια παιδικά τραγούδια που έγραψε η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε στίχους Ελένης Ζιώγα, με τίτλο «Τι λέει η αλεπού;».
Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι πάνω απ’ όλα γιορτή αγάπης, τα παιδιά μπορούν να φέρουν όσα παλιά παιχνίδια, βιβλία ή ρούχα δεν χρειάζονται, για να προσφερθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη. «Η εκδήλωση υποστηρίζει δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα, τα παιδικά «χωριά SOS» και τη «Φλόγα». Θα υπάρχουν μόνιμα περίπτερά τους, όπου θα μπορεί ο καθένας να φέρνει πράγματα και χρήματα, για να τα ενισχύσει. Τα παιχνίδια που θα συλλέξουμε, θα συντηρηθούν στο εργοστάσιο των παιχνιδιών, θα συσκευαστούν και θα τα δοθούν στα παιδικά χωριά SOS» συμπλήρωσε ο κ. Στάθης.
Τα Χριστούγεννα φτάνουν και το «The Christmas Factory» στοχεύει να γίνει μια όαση χαράς, διασκέδασης και αλληλεγγύης για όλους τους Αθηναίους που θα επισκεφτούν την Τεχνόπολη τις γιορτινές ημέρες.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση