GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μοντέλο που ξετίναξε το twitter (ΦΩΤΟ)

Στους περισσότερους δεν θα λέει και πολλά πράγματα το όνομα της, όμως είναι θέμα χρόνου να γίνει παγκοσμίως γνωστή. Ο λόγος για...


Στους περισσότερους δεν θα λέει και πολλά πράγματα το όνομα της, όμως είναι θέμα χρόνου να γίνει παγκοσμίως γνωστή. Ο λόγος για την Nicole Neal Having, όπως είναι το πλήρες όνομα της, η οποία αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη ότι οι Αγγλίδες δεν είναι τελικά τόσο ξενέρωτες και αντιερωτικές όσο φαίνονται, ή από όσο γνωρίζουμε.


Γεννημένη στο Bournemouth της Μεγάλης Βρετανίας το 1992 (στις 11 Ιανουαρίου), έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να απασχολεί έντονα όλα τα ΜΜΕ στο “μεγάλο νησί” και σύντομα, με τη βοήθεια και της τεχνολογίας, ετοιμάζεται να γίνει παγκοσμίως γνωστή. Η Nicole Neal που είναι επαγγελματίας μοντέλο (αυτό φαίνεται και από τις φωτό, χωρίς περαιτέρω ανάλυση), δεν περιορίζεται να φωτογραφίζεται σε εξώφυλλα περιοδικών και επιδείξεις μόδας, αλλά της αρέσει να... παίζει και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη Αγγλίδα είναι το μοντέλο που έχει... ξετινάξει το twitter. Η Nicole από τότε που ανακάλυψε τη δύναμη του μέσου, του έχει αλλάξει τα... φώτα, σε σημείο να έχει γίνει γνωστή σε κάθε άκρη του κόσμου από τις τρομερές φωτογραφίες της. Η Αγγλίδα με τις καυτές αναλογίες δεν διστάζει να ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες της, η πλειοψηφία των οποίων είναι άκρως αποκαλυπτικές και προκλητικές, με αποτέλεσμα να έχει συλλέξει πάνω από 80.000 πιστούς ακόλουθους, ενώ αναμένεται σύντομα να τους... εκατοστίσει.

Μάλιστα είναι τέτοια η ροή των πιστών ακολούθων της, που πολλές φορές μπλοκάρει το σύστημα από την επισκεψιμότητα, ειδικά τις ώρες που ανεβάζει τις φωτογραφίες της, σε ιδιαίτερα... καυτές πόζες.

Όσοι λένε πάντως ότι οι Αγγλίδες δεν είναι ωραίες γυναίκες θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση