GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης... άδει στο twitter

Ανανεωμένος, και με… καλή διάθεση για αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, επέστρεψε από το εξωτερικό ο Αρης Σπηλιωτόπουλος. Άμ’ έπος άμ’ έργον....


Ανανεωμένος, και με… καλή διάθεση για αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, επέστρεψε από το εξωτερικό ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Άμ’ έπος άμ’ έργον.. έπιασε δουλειά και άρχισε να “πυροβολεί” την κυβέρνηση. Με αφορμή λοιπόν το νόμο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, έγραψε, στο twitter, μερικές…καλές κουβέντες για την κυβέρνηση, ο… κοσμοπολίτης Άρης. Σημειώνεται, πως ο τέως υπουργός ψήφισε το νομοσχέδιο, που κατά τα άλλα κατακρίνει!!
Τα επίμαχα tweets
1. Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά το ράβε-ξήλωνε στις ρυθμίσεις για τα φορολογικά έδειξε όχι μόνο προχειρότητα αλλά και ανευθυνότητα!
2. Αλλά στις διατάξεις τις συγκεκριμένες χωρίς το δίλημμα και τις ανάλογες συνέπειες είναι σαφές ότι έχουμε απόλυτη και δομική διαφωνία.
3. Μπροστά σε αυτό και μόνο δίνουμε ψήφο συνέχισης της Κυβέρνησης και της πολιτικής ομαλότητας που έχουμε ανάγκη. Το αντίθετο θα ήταν ανεύθυνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση