GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμαϊκός Ωρα Μηδέν.Συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στα ΜΜΕ στην Περαία [Video]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση - διαμαρτυρία της κίνησης Θερμαϊκός ώρα Μηδέν ενάντια στην προπαγάνδα των Μαζικών Μέσων Ε...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση - διαμαρτυρία της κίνησης Θερμαϊκός ώρα Μηδέν ενάντια στην προπαγάνδα των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης.
Η εκδήλωση είχε συμβολικό χαρακτήρα και ήθελε να δείξει στον κόσμο να αποφεύγει να βλέπει τηλεόραση έτσι ώστε να μην δέχεται την προπαγάνδα που αναπαράγουν τα κανάλια.
Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν μέλη και φίλοι της κίνησης στον χώρο μπροστά από την τράπεζα που βρίσκεται στην γωνία των οδών Αμπελοκήπων και Κρήτης στην Περαία και τοποθέτησαν συσκευές τηλεοράσεων που στην οθόνη ήταν γραμμένα διάφορα συνθήματα.Ενημέρωναν τον κόσμο που διέρχονταν από εκείνο το σημείο για την κίνηση τους και αργότερα προχώρησαν συμβολικά στο σπάσιμο των συσκευών.Παρά τον κακό καιρό (πολύ κρύο και βαρδάρης) αρκετοί ήταν οι συγκεντρωμένοι.
Το ιστολόγιο μας βρέθηκε στο σημείο της συμβολικής διαμαρτυρίας και ζήτησε από το μέλος της κίνησης Θερμαϊκός ώρα Μηδέν κ.Όθωνα Ιακωβίδη να μας κάνει κάποιες δηλώσεις για την συγκεκριμένη συμβολική διαμαρτυρία τις οποίες δηλώσεις μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

(ο ήχος δεν είναι πολύ καθαρός λόγω του ισχυρού ανέμου).

dtsiaouss.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση