GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα - Ηλίας Κασιδιάρης: "Στόχος μας είναι να λάβουμε την πρώτη θέση στις Ευρωεκλογές και τη διοίκηση των μεγάλων δήμων" [video]

"Στόχος μας είναι να λάβουμε την πρώτη θέση στις Ευρωεκλογές και να διεκδικήσουμε τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρ...

"Στόχος μας είναι να λάβουμε την πρώτη θέση στις Ευρωεκλογές και να διεκδικήσουμε τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας".

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο το Σάββατο λίγο πριν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Πρέβεζα.

"Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα", τόνισε ο κ. Κασιδιάρης συμπληρώνοντας ότι καθημερινά η Χ.Α. εγκαινιάζει γραφεία σε όλη τη χώρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο κ. Παναγιώταρος είπε ότι "αποκαλύπτεται καθημερινά η πολιτική μπόχα του πολιτικού συστήματος", ενώ αναφέρθηκε στα 2,8 εκ. ευρώ για το πρόγραμμα της παιδικής παχυσαρκίας τη στιγμή που πολίτες πεθαίνουν στους δρόμους, χαρακτηρίζοντας το σκάνδαλο, για να πάρει το λόγο ο κ. Κασιδιάρης και να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται γύρω από τις υποθέσεις Λιάπη και Τομπούλογλου.

Ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο και σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν και αφορούσαν τις συλλήψεις μελών της Χ.Α., ενώ μίλησε και για τον λόγο της μη αποφυλάκισης τους... Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου:

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εγκαίνια των γραφείων που εκτός του Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου παραβρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, ενώ παρόντα ήταν και πολλά τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος διάβασε μήνυμα του προφυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά, ο οποίος εξέφραζε τη συγκίνησή του για τον αγώνα των μελών της Χρυσής Αυγής παροτρύνοντας να δημιουργηθούν πυρήνες σε όλη την Ήπειρο.
Τα εγκαίνια έγιναν κάτω από αυστηρά αστυνομικά μέτρα, ενώ την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία που οργάνωσαν κόμματα και φορείς της πόλης (δείτε εδώ…) και κατέληξε κοντά στο σημείο όπου διεξάγονταν η εκδήλωση της Χ.Α.. Τέλος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το χώρο γύρω από τα γραφεία της Χ.Α. ενώ σε κομβικά σημεία είχαν παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν επεισόδια.





pamepreveza.gr

2 σχόλια

  1. Ο ρόλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( Καμμένος- Δημαράς- Μαριάς ) στη πολιτική σταθερότητα στη χώρα, τώρα που ο Σύριζα έχει καθαρό προβάδισμα άνω των 5 μονάδων από την καταρρέουσα ΝΔ, είναι πολύ σημαντική. Η δημιουργία ενός ευρύτερου συμμαχικού δημοκρατικού πατριωτικού μετώπου ( με τη συμμετοχή ακόμα και όσων αποστασιοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ ) θα αποτελέσει ένα ισχυρό παράγοντα σταθερότητας που θα οδηγήσει σε μια ισχυρή συγκυβέρνηση Σύριζα με τους ΑΝΕΛ, με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας, αλλά ταυτοχρόνως η παρουσία των ΑΝΕΛ θα διασφαλίσει ευρύτερη αποδοχή της κυβέρνησης σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ θα μπουν κόκκινες γραμμές που θα ησυχάσουν όσους ανησυχούν για τη πορεία των εθνικών και θρησκευτικών θεμάτων. Μία ευρύτερη δημοκρατική πατριωτική συμμαχία με τους ΑΝΕΛ θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δυναμική αλλαγή στο χώρο της οικονομίας. Η ΝΔ ως τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές ( πίσω από τη Χ.Α ) και το βενιζελοπασοκ στα όρια του 3% και η Δημαρ στο 1,5 % δεν αποτελούν πλέον παράγοντα σταθερότητας, ενώ ελάχιστοι από τους σημερινούς βουλευτές τους θα είναι στη νέα Βουλή και ευρωβουλή. Αναμένεται επίσης μεγάλη συντριβή τους στους δήμους και στις περιφέρειες. Όσο υπάρχει Στουρνάρας και αβάσταχτη φορομπηχτική πολιτική, τόσο τα ποσοστά των Σύριζα, Χρ.Α και ΑΝΕΛ θα είναι στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος29 Δεκ 2013, 3:26:00 μ.μ.

    Αυτά τα παλικάρια με τα αναβολικά ΚΑΙ με μυαλά άχυρα θα σώσουν την ΠΑΤΡΊΔΑ; ...ΟΙ ΝΆΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ πουλάνε ακόμα γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος θυμός και αδικίες της συγκυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ..τεράστιες ΑΔΙΚΙΕΣ που πίσω από του αδικημένους κρύβονται τα ΛΑΜΟΓΦΙΑ ΟΙ ΝΑΤΒΑΤΖΙΔΕΣ- ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ- ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΌΛΟ ΤΟ ΜΑΎΡΟ ΧΡΉΜΑ....

    Η Ευρώπη ΘΑ έχει τεράστιο πρόβλημα με αυτά τα ΤΈΡΑΤΑ και θα φανεί στης ευρωεκλογές με της βίαιες πολίτικες της....

    Γιατί δεν είπαν του Ρουμπακιά να γίνει καμικάζι αντί να σκοτώσει τον ΦΥΣΣΑ; .... ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , αν δεν το καταλάβετε θα σας ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ .. τότε δεν θα είμαι και εγώ εδώ να τους φτύνω... τους έφτυναν πριν βγάλουν την ψήφο του ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΑΣ στο σφυρί για ΈΝΑ ΚΙΛΌ ΠΑΤΑΤΕΣ.... αν έχω δεχτεί απειλές πριν γίνουν ΟΛΟΙ αντιχρυσαυγητες ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ...τα κείμενα μου ευτυχώς υπάρχουν στο διαδίκτυο ... ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΆΖΙ ... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση