GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικής Δημήτριος: Μια καινούργια προοπτική [video]

Τις εγκάρδιες ευχές του εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος προς τους ομογενείς της Ελλάδος αλλά και όλου του κόσμου, για τη...

Τις εγκάρδιες ευχές του εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος προς τους ομογενείς της Ελλάδος αλλά και όλου του κόσμου, για την εορτή των Χριστουγέννων.

”Τα Χριστούγεννα και το νέο έτος που ανατέλλει μας δίδουν μια καινούρια προοπτική”, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος.

Ακολουθεί το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής:

Προσφιλείς μου Ομογενείς της Ελλάδος και όλου του κόσμου, για μια ακόμη φορά στη ζωή μας γιορτάζουμε την υπέροχη γιορτή των Χριστουγέννων και υποδεχόμαστε ένα ακόμη χρόνο.

Πρόκειται για γεγονότα χαράς και ελπίδος, αλλά τα ζούμε σε συνθήκες οι οποίες είναι δύσκολες, συνθήκες οι οποίες είναι πιεστικές για τη ζωή μας.

Αλλά, τα Χριστούγεννα και το νέο έτος που ανατέλλει μας δίδουν μια καινούργια προοπτική.

Μας δίδουν τη δυνατότητα να δούμε το μέλλον, αλλά και το σήμερα, κάτω απ’ το φως ενός Θεού που έγινε άνθρωπος για μας, και μας δίδει χρόνο για να δημιουργήσουμε, να διορθώσουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Γι’ αυτό το λόγο ας ζήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με χαρά και ελπίδα, κι ας ευχηθούμε ο χρόνος που έρχεται να είναι ένας χρόνος χαράς, δημιουργίας και λυτρώσεως από κάθε δυσμενές και σκοτεινό.

Καλά Χριστούγεννα προσφιλείς μου ομογενείς και ευλογημένο το νέο έτος για σας και για όλο τον κόσμο.

romfea.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση