GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβαθμισμένο Vuze για Mac, Windows, Linux

Η εφαρμογή BitTorrent client Vuze (παλαιότερα γνωστή ως Azureus) έχει λάβει μια άλλη ενημερωμένη έκδοση beta, προσθέτοντ...


Η εφαρμογή BitTorrent client Vuze (παλαιότερα γνωστή ως Azureus) έχει λάβει μια άλλη ενημερωμένη έκδοση beta, προσθέτοντας μια επιλογή για να αλλάξετε τη διεύθυνση URL μιας συνδρομής και ένα αντικείμενο για την επιλογή “μετονομασία” στο μενού.

Μια δωρεάν (αλλά υποστηρίζεται από διαφημίσεις) έκδοση του BitTorrent app, το Vuze εκτελεί peer-to -peer (P2P) κοινή χρήση αρχείων μέσω torrent, κάτι που οι λάτρεις της «πειρατείας» θα πρέπει να το γνωρίζουν καλά.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, “αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να δημιουργήσει πράγματι μια νέα συνδρομή με το νέο URL και να μετονομάσει το υπάρχον προσαρτώντας τη λέξη «old» στο όνομά του”.

Η δεύτερη προσθήκη σε αυτήν την ενημέρωση είναι μια επιλογή “μετονομασίας” στο μενού, για τους χρήστες που θέλουν να αλλάξουν το όνομα που εμφανίζεται σε μια συνδρομή.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση