GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xανιά: Ένταση λόγω συγκεντρώσεων της Χ.Α. και αντιφασιστών (φωτογραφίες)

Ένταση επικρατεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων καθώς την ώρα που ξεκινά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μπρ...


Ένταση επικρατεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων καθώς την ώρα που ξεκινά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μπροστά απο τα γραφεία της στην οδό Τζανακάκη, πετάχτηκαν πέτρες απο την πλευρά των συγκεντρωμένων αντιφασιστών στην συμβολή της οδού Τζανακάκη με την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο της συγκέντρωσης της Χ.Α. σε εφαρμογή σχεδίων που είχαν πετύχει στο παρελθόν και με στόχο – πάση θυσία – να μην «συναντηθούν» συγκεντρωμένοι απο τις δύο πλευρές.
Όπως έχει ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή, η συγκέντρωσή της αποτελεί διαμαρτυρία «για τις παράνομες πολιτικές διώξεις που έχει μεθοδεύσει η χούντα Σαμαρά/Βενιζέλου σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και το εγχώριο ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης και Κώστας Μπαρμπαρούσης, καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής».
Διαβάστε περισσότερα στο flashnews
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση