GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0

Γίνεται από ένα παιχνίδι να προκύψουν τρεις χαρούμενοι; Στην προκειμένη, γίνεται! Μετά από μια μέτρια αναμέτρηση που την πε...

Γίνεται από ένα παιχνίδι να προκύψουν τρεις χαρούμενοι; Στην προκειμένη, γίνεται!

Μετά από μια μέτρια αναμέτρηση που την περιμέναμε πιο… πικάντικη, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0 και «τσίμπησαν» από ένα βαθμό.

Έτσι, οι δύο τους παραμένουν στην κορυφή με 50 πόντους, με τους Καταλανούς να στέφονται (στην ισοβαθμία) πρωταθλητές Χειμώνα, τους «ροχιμπλάνκος» να συνεχίζουν να διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, ενώ στο… κόλπο μπήκε για τα καλά και η Ρεάλ!

Κι αυτό διότι πλέον αναπτερώθηκαν και οι ελπίδες της για την επιστροφή, καθώς αν νικήσει την Εσπανιόλ μπορεί να μειώσει την απόστασή τις με τις άλλες δύο στο… τρίποντο!

Το ματς:

Είναι δυνατόν να παίζεις ντέρμπι κορυφής με την Μπαρτσελόνα σε ένα κατάμεστο «Βιθέντε Καλντερόν» και να μην… τρως σίδερα στα πρώτα λεπτά; Δεν γίνεται! Γι’ αυτό και η Ατλέτικο Μαδρίτης έμοιαζε «δαιμονισμένη», πίεζε ασφυκτικά τους Καταλανούς που δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα και προσπαθούσαν να τους κόψουν τον… (ποδοσφαιρκό) τσαμπουκά. Με τον Ντιέγκο Κόστα να δίνει μάχες με τον Πικέ, οι «ροχιμπλάνκος» ήθελαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Κουρτουά, όμως πέραν του πάθους, δεν είχαν κάποια φάση που να ανησυχήσει ιδιαίτερα την άμυνα των φιλοξενούμεμων.

Κι όσο περνούσε η ώρα ήταν δεδομένο πως η Μπάρτσα κάποια στιγμή θα έκανε το παιχνίδι της και οι Μαδριλένοι θα κουράζονταν.Έτσι κι έγινε, αφού μετά το 20’ οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του αγώνα, με τον Πέδρο ως κύρια αιχμή του… δόρατος. Σ’ αυτόν άλλωστε ανήκει και η πιο καλή στιγμή του πρώτου μέρους, όταν έκανε άλμα αλά… Κριστιάνο Ρονάλντο, έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά έφυγε άουτ (33’). Το… μονότερμα συνεχίστηκε για λίγο ακόμα, δίχως όμως να… καρποφορήσει, με το 0-0 να διατηρείται ως το 45’ και μάλλον δίκαια μετά από ένα μέτριο ματς.

Με το… καλημέρα στην επανάληψη, ο Μέσι μπήκε στον αγώνα (αντί του Ινιέστα). Και σίγουρα αυτό έδωσε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ματς και περισσότερη «τόνωση» στους φίλους της Μπάρτσα πως το… καλό έρχεται. Ωστόσο, το κακό παιχνίδι συνεχίστηκε, φάσεις δεν υπήρχαν και τα ατού των δύο ομάδων ήταν εξουδετερωμένα. Κι από ένα κλέψιμο στο χώρο του κέντρου (απ’ τον Τουράν) λίγο έλειψε οι Μαδριλένοι να πάρουν το προβάδισμα, όμως το σουτ του Ντιέγκο Κόστα στην κόντρα δεν ήταν το καλύτερο του κόσμου!

Στον αγώνα πέρασε και ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να κάνει τα… ταχυδακτυλουργικά του, αλλά δεν μπορούσε κι αυτός να κάνει κάτι παραπάνω. Ο Σιμεόνε το είχε πάει το παιχνίδι στα μέτρα του, φουλ τακτική, εκεί που είναι απ’ τους κορυφαίους. Δεν υπήρχαν διάδρομοι για τα «αστέρια» της Μπάρτσα να λάμψουν, ενώ υπό προϋποθέσεις ο Τουράν θα μπορούσε να είχε βάλει ζόρια στους Καταλανούς, αν έπιανε καλύτερα το σουτ ανενόχλητος στην περιοχή. Ο Μέσι προς το τέλος προσπάθησε να βάλει την προσωπική του… σφραγίδα, όμως ο Κουρτουά στην ουσιαστικά μεγαλύτερη ευκαιρία των «μπλαουγκράνα» είπε «όχι» στον Αργεντινό και κράτησε μέχρι τέλους το 0-0!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση