GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Σκορδάς: Ανάπτυξη άνω του 1% το 2014

Ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας μεγαλύτερο του 1% προέβλεψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς μιλώντας στον Star. Επι...


Ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας μεγαλύτερο του 1% προέβλεψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς μιλώντας στον Star. Επισημαίνεται ότι... το υπουργείο Οικονομικών στον προϋπολογισμό του 2014 προβλέπει ανάπτυξη 0,6% φέτος.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε ενδείξεις που δείχνουν αναστροφή του κλίματος, όπως θετική πορεία οικοδομικής δραστηριότητας.

Εκτενή αναφορά και για τις παρατάσεις που δόθηκαν στις προθεσμίες υποβολής αίτησης από δανειολήπτες για προστασία έναντι των πλειστηριασμών.

Κάλεσε τους δανειολήπτες σε καθυστέρηση να υποβάλλουν αίτηση στις τράπεζες για να ενταχθούν στο νέο νόμο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, τα υποκαταστήματα τραπεζών θα δέχονται αιτήσεις για ένα μήνα ακόμα, δηλαδή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που δανειολήπτης αντιμετωπίσει πρόβλημα σε υποκατάστημα το οποίο δεν κάνει δεκτό το αίτημά του, θα πρέπει να επικοινωνεί με το αρμόδιο τμήμα της γενικής γραμματείας καταναλωτή στο τηλέφωνο 1520 για να υποβάλλει καταγγελία αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του υποκαταστήματος αλλά και του υπαλλήλου ο οποίος δεν δέχτηκε να παραλάβει την αίτηση.
capital.gr

1 σχόλιο

  1. Καραγιαννίδης Κώστας21 Ιαν 2014, 7:06:00 μ.μ.

    Προβλέψεις, σαν κι αυτή του κ. Σκορδά, δεν έπαψαν να γίνονται από πενταετίας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση