GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δάσκαλος με έμβασμα 1.000.000 ευρώ "εξετάζεται" από το…ΣΔΟΕ!

Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς έξι καθηγητών από την Κρήτη μετά από καταγγελία που έφθασε στο Σώμα...


Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς έξι καθηγητών από την Κρήτη μετά από καταγγελία που έφθασε στο Σώμα ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί φέρονται να ασκούν παράνομες δραστηριότητες. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το ΣΔΟΕ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των έξι ελεγχόμενων.
Εντωμεταξύ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σε φάση ελέγχου βρίσκονται και άλλοι εκπαιδευτικοί στο νησί καθώς δόθηκε σήμα από την αρμόδια Αρχή να ελεγχθούν αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν «παχυλά» εμβάσματα, τα οποία θα πρέπει να δικαιολογήσουν.
Πρόκειται για ένα δάσκαλο με έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ και έναν καθηγητή με έμβασμα 300.000 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό από κύκλους του ΣΔΟΕ, οι δύο ελεγχόμενοι εκπαιδευτικοί ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από χρηματιστηριακά κέρδη, τόκους αλλά και ... «χαρίσματα» γάμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση