GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυλάκιση 10 μηνών στον (βουλευτή της ΝΔ) Μιχ. Ταμήλο!

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επιβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή από το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων στον πρώην δήμαρχο και νυν βουλευτή της ΝΔ Μ...

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επιβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή από το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων στον πρώην δήμαρχο και νυν βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλο, με το σκεπτικό ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες για την εκτέλεση έργου.
Η υπόθεση αφορά τη διαμόρφωση κτιρίου στον συνοικισμό Λεπτοκαρυάς το 2008, προκειμένου εκεί να λειτουργήσει Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ με αντικείμενο την εκπαίδευση μαθητών στην εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το θέμα προέκυψε όταν αρχικά το 2011 έγινε ανώνυμη καταγγελία για παράνομη ανάθεση του έργου από τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ στη συνέχεια ασκήθηκε αγωγή από τον εργολάβο επειδή δεν του καταβλήθηκαν χρήματα για τις εργασίες που εκτέλεσε.
Ο Μιχάλης Ταμήλος άσκησε έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση