GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες - Τους λήστεψαν 10 φορές σε ένα μήνα...

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει συμμορία στο κέντρο της πόλης που σε διάστημα μικρότερο από ένα μήνα έχουν χτυπήσει τουλάχιστον δέκα...


Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει συμμορία στο κέντρο της πόλης που σε διάστημα μικρότερο από ένα μήνα έχουν χτυπήσει τουλάχιστον δέκα φορές σε επιχειρήσεις.

Η συμμορία επιλέγει ως επί το πλείστον μαγαζιά εστίασης στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τον Άγιο Δημήτριο, ωστόσο έχει χτυπήσει, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι και γραφεία, αλλά και ανθοπωλεία.
Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, σε ταβέρνα στην πλατεία Πειραιώς. Η συμμορία έχει μάλιστα τόσο θράσος που δεν έχει διστάσει να χτυπήσει τέσσερις φορές στο ίδιο κατάστημα. Την πρώτη, όπως βεβαιώνουν οι ιδιοκτήτες οι κινήσεις ήταν διερευνητικές, ωστόσο τις επόμενες φορές προχώρησαν σε κλοπές υπολογιστών και χρημάτων από την ταμειακή μηχανή. Το θράσος των ληστών είναι μάλιστα τέτοιο που έχουν κλέψει μέχρι και... Βέλγικα σοκολατάκια!

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων δεν ξέρουν τι άλλο πλέον να κάνουν, ενώ κάποιοι έχουν προχωρήσει στην εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων με κάμερες και συναγερμούς.

Λεπτό σημείο στην όλη διαδικασία αποτελεί το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες έχουν ενημερώσει σχετικά το Δήμο ότι η περιοχή δεν φωτίζεται επαρκώς κι έχουν ζητήσει να αντικατασταθούν καμένες λάμπες, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια ενέργεια το τελευταίο διάστημα.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση