GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στασιμότητα πέριξ των 1.200 μονάδων

Ακινησία επικράτησε στο χρηματιστήριο στη δεύτερη συνεδρίαση του 2014 μετά το χθεσινό, αποδεικνύοντας ότι η χθεσινή βίαιη ανοδική αν...


Ακινησία επικράτησε στο χρηματιστήριο στη δεύτερη συνεδρίαση του 2014 μετά το χθεσινό, αποδεικνύοντας ότι η χθεσινή βίαιη ανοδική αντίδραση δεν είχε ουσιώδες υπόβαθρο.
Η αγορά προσγειώθηκε σήμερα στην πεζή πραγματικότητα των δημοσιονομικών προβλημάτων, των επικείμενων διαπραγματεύσεων με την τρόικα, των αβέβαιων οικονομικών προοπτικών, και επανέρχεται στο συνηθισμένο μοτίβο.
Προβληματισμός, επιφυλακτικότητα, υποτονική συναλλακτική κίνηση, μεταβλητότητα και διακυμάνσεις μικρού εύρους χωρίς κατεύθυνση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεδρίασης.
Αυτό βέβαια δεν προδικάζει την περαιτέρω πορεία σε μεσοχρόνιο ορίζοντα. Το στοίχημα παραμένει ανοιχτό και όλα τα σενάρια έχουν πιθανότητες επιβεβαίωσης . Προς το παρόν το ρίσκο αυξάνεται λόγω της μεταβλητότητας.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.205,51 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,05%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 40,14 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση