GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για τη 19χρονη φοιτήτρια που σκοτώθηκε με ποδήλατο

Το θρήνο προκάλεσε ο θάνατος της 19χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο που χτυπήθηκε πριν από λίγες ώρες στην Εθνική Οδό Πύργου - Πάτρας...


Το θρήνο προκάλεσε ο θάνατος της 19χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο που χτυπήθηκε πριν από λίγες ώρες στην Εθνική Οδό Πύργου - Πάτρας από μπετονίερα.
Το ατύχημα συνέβη στην Εθνική Οδό Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αγίου Γεωργίου.

Η άτυχη κοπέλα βρίσκονταν στο φανάρι και δίπλα της βρίσκονταν η μπετονιέρα. Μόλις το φανάρι άναψε η κοπέλα προσπάθησε να κινηθεί ευθεία ακι η μπετονιέρα να στρίψει, με αποτέλεσμα να βάλει την κοπέλα κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος.

Η νεαρή φοιτήτρια, που φοιτούσε στο τμήμα Λογιστικής, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου σε κρίσιμη κατάσταση. Όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί να τη σώσουν δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα οι φοιτήτρια να εκπνεύσει στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει η Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ οι περαστικοί προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα στο σημείο χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τη σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση