GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός [2-0]

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλά επίπεδα απόδοσης, επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, χάρη σε ένα τέρμα του Μάικλ Ολαϊτάν (...


Ο Ολυμπιακός, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλά επίπεδα απόδοσης, επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, χάρη σε ένα τέρμα του Μάικλ Ολαϊτάν (54’) και ένα του Χοσέ Χολέμπας (82’).

Κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά παράπονα από Μίτσελ και κόσμο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο δεύτερο μέρος, με τους Μήτρογλου και Βάις να μένουν στα αποδυτήρια, άλλαξαν εικόνα, δημιούργησαν ευκαιρίες και με κορυφαίο το Νιγηριανό επιθετικό, επέστρεψαν στα τρίποντα, μετά την «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο.

Το ματς:

Έχοντας συνηθίσει τον Ολυμπιακό, ειδικότερα στα εντός έδρας παιχνίδια του, να είναι παραγωγικός, να είναι δημιουργικός και να κάνει ευκαιρίες, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μόνο… παράξενο θα φαινόταν στον κόσμο της ομάδας. Στα πρώτα 45 λεπτά, μακριά από τον καλό του εαυτό, πράγμα που αποτυπωνόταν στην εικόνα του Μίτσελ, στον πάγκο, η ομάδα του Πειραιά, δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Χωρίς «καθαρό» μυαλό, χωρίς μεσοεπιθετική λειτουργία και με τον Μήτρογλου να δείχνει πως έχει έλλειψη παιχνιδιών, οι «ερυθρόλευκοι» τα έβρισκαν σκούρα, απέναντι στη μαζική άμυνα του Λεβαδειακού. Αυτό ανάγκασε τον Μίτσελ να σηκώσει από πολύ νωρίς παίκτες για ζέσταμα, προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, κάτι που δεν άρεσε και στον κόσμο των Πειραιωτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ κάτι έπρεπε να αλλάξει και το έκανε. Άφησε στα αποδυτήρια τον εκτός κλίματος Μήτρογλου αλλά και τον Βάις, βάζοντας τους Φουστέρ και Ολαϊτάν, προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα μεσοεπιθετικά. Αυτό «βγήκε» λίγο αργότερα, με τον Φουστέρ να είναι ο τελευταίος που ακουμπάει τη μπάλα, πριν ο Νιγηριανός ανοίξει το σκορ και «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Βοιωτών.

Ο ρυθμός έπεσε εκ νέου στην αναμέτρηση, τα λεπτά κυλούσαν και το 1-0 παρέμενε, μέχρι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ να κάνει εξαιρετική πάσα στον Χολέμπας και εκείνος με όμορφο πλασέ, να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, «κλειδώνοντας» παράλληλα τη νίκη.

Δείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις (46’ Φουστέρ), Κάμπελ, Σαβιόλα (73’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (46’ Ολαϊτάν).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Μασάντο, Εντινγκά, Μπονγκ.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Πετράτσι (85’ Σκέμπης), Γεωργίου, Κώτσιος, Ροτζέριο, Μάντζιος, Κονέ (65’ Μάνγκας), Καπό (65’ Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Βασιλείου, Γιάντσης, Ορτέγκα.

Διαιτητής: Μαντάκης
Βοηθοί: Βλάσσης, Παστρωμάς
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση