GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Ποδαρικό με αγόρι για το 2014 στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Ένα υγιέστατο αγοράκι έκανε ποδαρικό για το 2014 στο Νοσοκομείο του Πύργου. Το πρώτο μωρό στην Ηλεία, γεννήθηκε στις 12:20 το μεσημέρι ...

Ένα υγιέστατο αγοράκι έκανε ποδαρικό για το 2014 στο Νοσοκομείο του Πύργου. Το πρώτο μωρό στην Ηλεία, γεννήθηκε στις 12:20 το μεσημέρι της Τετάρτης 1ηΙανουαρίου και ήρθε να συμπληρώσει... την ευτυχία του Χαράλαμπου Χασελίδη και της Ιωάννης Κάτσαρη από τη Γαστούνη, καθώς είναι το πρώτο τους παιδάκι και σίγουρα το καλύτερο δώρο για το 2014.

Την περασμένη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ηΙωάννα επισκέφθηκε τον γιατρό της στο Νοσοκομείο Πύργου και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις επέστρεψε στο σπίτι της. Όπως τους εξήγησε, εκτός απροόπτου, ο τοκετός θα πραγματοποιούνταν στις 7 Ιανουαρίου, τελευταία ημέρα της κύησης. Ωστόσο το πρωί της επόμενης ημέρας, έσπασαν τα νερά και το ζευγάρι βρέθηκε την τελευταία ημέρα του χρόνου και πάλι στο Νοσοκομείο.

Στις 12:20 το πρώτο κλάμα

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι το μωράκι θα γεννηθεί πριν την ανατολή του νέου έτους, ο «μπόμπιρας» φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια. Η αλλαγή του χρόνου βρήκε την Ιωάννα στην αίθουσα τοκετού, ο οποίος εξελισσόταν με φυσιολογικό τρόπο, ενώ ο σύζυγός της, οι γονείς τους και αρκετοί συγγενείς περίμεναν με αγωνία την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας. Τελικά, το πρωί της Πέμπτης αποφασίστηκε από τους γιατρούς να ολοκληρωθεί ο τοκετός με καισαρική τομή. Έτσι, στις 12:20 το μεσημέρι, με την βοήθεια των μαιευτήρων-γυναικολόγων της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου Βασίλη Τσιτσή και Σπύρου Δημητρακόπουλου, η 20χρονη Ιωάννα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών.

Αν και η αλλαγή του χρόνου βρήκε το ζευγάρι μέσα στο Νοσοκομείο, ωστόσο ο…Αϊ Βασίλης τους έφερε το πιο ωραίο δώρο. Ο Χαράλαμπος και η Ιωάννα, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» δεν έκρυψαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, δηλώνοντας διπλά ευτυχισμένοι, αφενός γιατί είναι το πρώτο τους παιδάκι και αφετέρου γιατί είναι το πρώτο μωρό της Ηλείας για το 2014.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση