GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός, εγκλωβισμός και αδιαθεσία τα πρώτα συμβάντα για το 2014 στα Τρίκαλα

Τα πρώτα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, Πρωτοχρονιά του 2014, η Αστυνομία η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα. Συγκεκρι...

Τα πρώτα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, Πρωτοχρονιά του 2014, η Αστυνομία η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το trikalanews.gr , η πρώτη κλήση στα Τρίκαλα, για το 2014 ήταν για 2η συνεχή χρονιά, προς την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Το πρώτο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετώπιση η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ήταν όταν ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε στις 00.31 τα ξημερώματα, κλήθηκαν να μεταβούν σε εμπορικό κατάστημα επί της οδού Απόλλωνος, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, αφού χτύπαγε ο συναγερμός του καταστήματος.

Στο σημείο έσπευσε συμβατικό όχημα της Ασφάλειας Τρικάλων όπου ύστερα από έλεγχο των αστυνομικών δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης του χώρου.

Το πρώτο περιστατικό για το 2014 που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων ήταν ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε το τηλεφωνικό της κέντρο σήμερα στις 01.20 τα ξημερώματα και αφορούσε εγκλωβισμό ατόμων σε ασανσέρ πολυκατοικίας στην οδό Κονδύλη.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 3 Πυροσβέστες όπου κατάφεραν και απεγκλώβισαν σε χρόνο …ρεκόρ τα 2 άτομα.

Η πρώτη κλήση για το 2014 που καταγράφηκε στο Βιβλίο Συμβάντων του ΕΚΑΒ για τον Νομό Τρικάλων ήταν στις 02.56 τα ξημερώματα και αφορούσε περιστατικό ηλικιωμένης που είχε αισθανθεί αδιαθεσία και είχε μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Οι γιατροί έκριναν πως η 86χρονη Τρικαλινή έπρεπε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπως και έγινε ύστερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση