GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πολυαναμενόμενα άλμπουμ της ποπ, που θα βγουν το 2014!

Για τη χρονιά που έρχεται, η ποπ μουσική θα έχει την τιμητική της... Ήδη έχουν ακουστεί επερχόμενα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν... Ποι...


Για τη χρονιά που έρχεται, η ποπ μουσική θα έχει την τιμητική της... Ήδη έχουν ακουστεί επερχόμενα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν...
Ποια είναι αυτά όμως που αναμένονται περισσότερο από οτιδήποτε; ς δούμε τη σχετική λίστα! Ήρωας για το Jonah Hill ο Martin Scorsese!
1) Kylie Minogue Θα συνδεθεί με την επανεμφάνισή της στο Τhe Voice. Ο παραγωγός Darkchild, που έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, έχει αναλάβει μεγάλο μέρος του δίσκου. Ανάμεσα στα τραγούδια θα υπάρχει και το ντούέτο με τον rapper, Brooke Candy. 

2) Mutya Keisha Siobhan Το τρίο που γνωρίσαμε ως Sugababes, επιστρέφει δυναμικά. Οι αυθεντικές του συγκροτήματος, ετοιμάζουν πολύ καλές δουλειές!

 3) Lana Del Rey Είναι από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή. Το ντεμπούτο με το Born To Die μας έχει προετοιμάσει για κάτι πολύ δυνατό. 

 4) Mariah Carey Αν και το περιμέναμε μέσα στο 2013, το "The Art Of Letting Go" καθυστέρησε για τη νέα χρονιά. Με το τραγούδι '#Beautiful' να είναι ιδιαίτερα υποσχόμενο, μας έχει γεμίσει ελπίδες. 

 5) Kelis Γνωρίζουμε πως δεν είναι και η πιο δημοφιλής καλλιτέχνις, όμως ενθουσιαζόμαστε για το νέο της δίσκο, καθώς πρόκειται για αρκετά πρωτότυπη και καινοτόμο καλλιτέχνη, που δεν ακολουθεί πεπεατημένες!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση