GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με έλλειμμα 22,4 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του ΕΟΤ για το 2014

Με έλλειμμα της τάξεως των 22,4 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, ο προϋπολογισμός του Ελληνικού Ορ...


Με έλλειμμα της τάξεως των 22,4 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, ο προϋπολογισμός του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για το 2014, έστω κι αν είναι... ''ψαλιδισμένος'' για εφέτος. Προκειμένου να ισοσκελισθεί ο προϋπολογισμός, ο ποσό των 22,4 εκατ. ευρώ θα καλυφθεί από το ταμειακό υπόλοιπο του οργανισμού στο τέλος του 2013 και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την εξόφληση υποχρεώσεων προηγούμενων ετών σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως προβλέπεται, το συνολικό ύψος των εσόδων για εφέτος προβλέπεται να ανέλθει στα 51,8 εκατ. ευρώ, ενώ ως προς τα έξοδα το σύνολό τους για το 2014 υπολογίζεται στα 74,22 εκατ. ευρώ.

Ο τακτικός προϋπολογισμός του ΕΟΤ για το 2014 εγκρίθηκε με την παρατήρηση ότι τα προϋπολογισθέντα έσοδά του από τη συμμετοχή του ελληνικού Δημοσίου επί των μικτών κερδών για τα καζίνο Κέρκυρας και Πάρνηθας θα πρέπει να διατίθενται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σχετικό νόμο.
newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση