GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

27 Ιανουαρίου: Το πρώτο βήμα, το πρώτο «όχι»

Το πρώτο βήμα για να εκφραστεί ένα μεγάλο και δημοκρατικό «όχι» του λαού της Αττικής στην πολιτική του διαρκούς μαρασμού και της φτω...


Το πρώτο βήμα για να εκφραστεί ένα μεγάλο και δημοκρατικό «όχι» του λαού της Αττικής στην πολιτική του διαρκούς μαρασμού και της φτωχοποίησης των πολιτών, θα πραγματοποιήσει ο...
ανεξάρτητος βουλευτής και Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου.
Ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, κάνοντας πράξη την εξαγγελία του κόμματος για συμμετοχή του στις Περιφερειακές, αλλά και στις Ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου, εκείνη την ημέρα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας παράλληλα την ύψιστη πολιτική σημασία που θα έχουν αυτές οι εκλογικές αναμετρήσεις για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Το ραντεβού του Νίκου Νικολόπουλου με τους πολίτες της Αττικής που θέλουν να πουν μαζί του το μεγάλο «όχι» στον συνεχιζόμενο κατήφορο και να φωνάξουν «στοπ» στην αδιάκοπη και αδιέξοδη ανθρωποθυσία των μνημονίων, δίνεται για τις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους διαμαρτυρομένους και αγανακτισμένους πολίτες, καθώς επίσης και η παρακολούθηση και καταγραφή της από κάθε ενδιαφερόμενο μέσον ενημέρωσης.
Στις 27 Ιανουαρίου, η Αττική θα πει το πρώτο μεγάλο «όχι» στην βία και την αδικία εις βάρος των πολλών, τον μαρασμό της αγοράς και των μικρομεσαίων, τον αφανισμό μίας γενιάς και τη μετανάστευση άλλης μίας.
Τον Μάιο, η Αττική πρέπει να μεταδώσει σε όλη την Ελλάδα αυτό το «όχι», για να μπορεί αμέσως μετά να πει το «ναι» στη νέα ελπίδα.
Όλα ξεκινούν στις 27 Ιανουαρίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση