GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώθηκε το πανεπιστήμιο Αθηνών έπειτα από τηλεφώνημα για 2 βόμβες

Εκκενώθηκαν τα δύο κτίρια, του Μαθηματικού και της Φυσικής, στην Πανεπιστημιούπολη ύστερα από το απειλητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδ...


Εκκενώθηκαν τα δύο κτίρια, του Μαθηματικού και της Φυσικής, στην Πανεπιστημιούπολη ύστερα από το απειλητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ποντίκι» για την ύπαρξη δύο βομβών, μία στο κάθε κτίριο. O άγνωστος που έκανε το τηλεφώνημα προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται για φάρσα.
Το πρώτο χρονικό περιθώριο που έδωσε έχει ήδη παρέλθει αφού είχε απειλήσει ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 16:30. Σύμφωνα με το απειλητικό τηλεφώνημα, η δεύτερη έκρηξη, είναι προγραμματισμένη στις 17.30 οπότε ο συναγερμός δεν έχει ακόμα λήξει, μέχρι να ολοκληρωθεί και ο έλεγχος του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση