GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Μαχαίρωσε τον εραστή της επειδή δεν της τηλεφώνησε για 2 ώρες!

Σοκ στη Βρετανία με την παθολογική ζήλεια μιας 21χρονης γυναίκας που μαχαίρωσε τον σύντροφό της μόνο και μόνο επειδή πέρασαν δύο ώρες χω...

Σοκ στη Βρετανία με την παθολογική ζήλεια μιας 21χρονης γυναίκας που μαχαίρωσε τον σύντροφό της μόνο και μόνο επειδή πέρασαν δύο ώρες χωρίς να της τηλεφωνήσει! Η νεαρή γυναίκα, πήγε στο σπίτι του 23χρονου συντρόφου της αλλά εκείνος έλειπε.

Όταν γύρισε από την έξοδο με τους φίλους του η 21χρονη άρχισε να του φωνάζει επειδή δεν την έπαιρνε κάθε δύο ώρες τηλέφωνο, όπως θα έπρεπε και μετά πήρε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε σε μια από τις βασικές αρτηρίες του σώματος του με αποτέλεσμα να αιμορραγεί.

Έπειτα με απόλυτη ψυχραιμία άναψε τσιγάρο και άρχισε να καπνίζει, ενώ εκείνος αιμορραγούσε.

Τελικά, ο νεαρός κατάφερε να επιβιώσει όμως έχει απώλεια μνήμης και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς βλέπει συνέχεια εφιάλτες ότι τον σκοτώνουν. Η νεαρή παραδέχτηκε την πράξη της και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση