GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθήνας...

Για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον 34χρονο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, συντονιστή του Τμήμα...

Για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον 34χρονο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, συντονιστή του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Το προφίλ του: Γεννήθηκε το 1980 στη Ν. Σμύρνη. Απόφοιτησε από την Ευαγγελική Σχολή. Σπούδασε στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη, και σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτορας Οικονομικών στο Παν/μιο Αθηνών.
Έχει εργαστεί ως οικονομολόγος και έχει λάβει μέρος στην εκπόνηση πολλών οικονομικών μελετών. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».
Διατέλεσε Μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας Συνασπισμού και σήμερα είναι μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού και συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος.
Επίσης, είναι Μέλος της Επιτροπής Τεκμηρίωσης και Μελετών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση