GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο θάνατος του 35χρονου Στρατή Τραντάλη [video]

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λέσβου από το θάνατο του 35χρονου Στρατή Τραντάλη. Ο άτυχος αθλητής του Παγγεραγωτικού και ενώ ο ...


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λέσβου από το θάνατο του 35χρονου Στρατή Τραντάλη. Ο άτυχος αθλητής του Παγγεραγωτικού και ενώ ο αγώνας μπάσκετ Παγγεραγωτικός - Παλλεσβιακός (για το...
τοπικό πρωτάθλημα Α Εθνικής) βρισκόταν στην τέταρτη περίοδο αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτσε αλλαγή. Στα αποδυτήρια τον ακολούθησε και ο παράγοντας της ομάδας Βασίλης Ανδριώτης.

Κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός. Μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο ο αθλητής είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά.

Αιτία θανάτου σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις είναι οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ο Στρατής Τραντάλης ήταν υπαξιωματικός στο στρατό και από μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με το μπάσκετ.

Η κηδεία του θα γίνει στο Μεσαγρό.

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλεί η στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που δεν κατάφερε να συνεδριάσει και να κάνει δεκτό το αίτημα της ομάδας μπάσκετ της Γέρας που αγωνίζεται στην Γ Εθνική για την ακύρωση του αγώνα με το Χαλάνδρι.

Συλλυπητήρια

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του ΕΜΘ Επιλοχία(ΠΖ) Τραντάλη Ευστράτιου του Δημητρίου 35 ετών που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου 18/1/2014 κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο μετά από αγώνα μπάσκετ στη Λεσβο.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας καλεί όλους τους αποστράτους και τους εν ενεργεία ΕΜΘ που βρίσκονται στη Λέσβο να συμπαρασταθούν στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης Λέσβου Δημήτρης Κουκουνιάς μιλάει για το συμβάν και την επιλογή της Γέρας να μην αγωνιστεί στον αγώνα της Γ Εθνικής με το Χαλάνδρι.

Ο Πρόεδρος της Γέρας Βασίλης Ανδριώτης μιλάει για την απόφαση της ομάδας να τιμήσει την μνήμη του καλαθοσφαιριστή και να μην αγωνιστεί με αποτέλεσμα το μηδενισμό της ομάδας στον αγώνα με το Χαλάνδρι.
lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση