GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 35χρονος που έκλεβε εξαρτήματα από σιδηροδρομική γραμμή στην Ορεστιάδα

Συνελήφθη στο Σάκκο Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για... απόπειρα κλ...

Συνελήφθη στο Σάκκο Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για... απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος προσπάθησε να αφαιρέσει μεταλλικά εξαρτήματα ανενεργής σιδηροδρομικής γραμμής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους του ΟΣΕ και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο ο δράστης θα μετέφερε τα μεταλλικά εξαρτήματα. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

1 σχόλιο

  1. Καταρρέουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και διαλύονται. Το εκλογικό σώμα βλέπει τα σκάνδαλα, την εγκληματικότητα στα ύψη, τα εξοπλιστικά, το χάος στην υγεία και στο νοσοκομεία, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, και το κυριότερο τους πολλούς φόρους στα ακίνητα και στρέφεται προς Σύριζα, Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ.Α, το ΚΚΕ, τη Κοινωνία και αλλού. Η οργή είναι μεγάλη. Η ΝΔ οδεύει σε μονοψήφια νούμερα και το ΠΑΣΟΚ ολοταχώς κάτω από 3%... Πρέπει να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικο-οικονομικό καθεστώς από το 1981 και μετά για να δημιουργηθεί κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Μας κατέστρεψαν, θα τους τελειώσουμε πολιτικά στις κάλπες του Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση