GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κίνηση των 35"

Η συνεχής προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει σε άλλη κατεύθυνση την προσοχή της κοινωνίας δεν αποδίδει καρπούς. Η ελληνική κοινωνί...


Η συνεχής προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει σε άλλη κατεύθυνση την προσοχή της κοινωνίας δεν αποδίδει καρπούς. Η ελληνική κοινωνία δείχνει ότι δεν έχει πλέον διάθεση να ακολουθήσει την κυβερνητική προπαγάνδα σε δεύτερης σημασίας θέματα της επικαιρότητας.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα συζήτησης θα πρέπει να αποτελεί η σφικτή θηλιά που έχει βάλει η κυβέρνηση κατ' εντολή της Τρόικα στον Ελληνικό λαό μέσω των εισπρακτικών μέτρων που οδηγούν μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, στην εξαθλίωση, όχι μόνο μια μερίδα του πληθυσμού αλλά την συντριπτική του πλειοψηφία.

Η συνεχιζόμενη ύφεση και η τεράστια ανεργία είναι δικαιολογημένα στις πρώτες θέσεις προβληματισμού της Ελληνικής κοινωνίας που περίμενε από τα κοινοβουλευτικά κόμματα να δώσουν λύσεις, αλλά μάταια.

Η εσωστρέφεια που παρουσιάζουν σχεδόν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου αποδεικνύουν περίτρανα, δυστυχώς, ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και πλήρη σύγχυση, προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Συμπερασματικά, μεγαλύτερο ρόλο παίζει στα κόμματα και αυτής της κοινοβουλευτική περιόδου το ΕΓΩ παρά το ΕΜΕΙΣ.

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε την Ελληνική κοινωνία στην μόνη λύση που υπάρχει. Τη δημιουργία ενός συνασπισμού πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων αλλά και μεμονωμένων πολιτών, ώστε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να οδηγήσουμε την Χώρα και την κοινωνία μας σε ένα καλύτερο αύριο.
"Κίνηση των 35"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση