GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έγινε έτσι; Η τρομακτική εικόνα της Ζέτας Μακρυπούλια. Στα 36 της πιο Bottox-αρισμένη από ποτέ!

Είναι μετά την εμφάνισή της στο Παλλάς! Ποζάρει και είναι πραγματικά sugar! Χωρίς υφάκι, χωρίς να το παίζει, χωρίς να είναι ξινή…  Αυτά...

Είναι μετά την εμφάνισή της στο Παλλάς! Ποζάρει και είναι πραγματικά sugar! Χωρίς υφάκι, χωρίς να το παίζει, χωρίς να είναι ξινή… 
Αυτά άλλωστε ξέρει που και πως να τα εκφράσει. Έχει τον τρόπο της. Σε αυτή την εικόνα που εξασφάλισε το Blog μας είναι απλά γλυκιά και πολύ όμορφη!
Η Ζέτα Μακρυπούλια στα 36 της είναι πολύ φρέσκια και πολύ ανανεωμένη! Πολύ όμως. Με μάγουλο που θυμίζει πωπό μωρού παιδιού και με χαρακτηριστικά λούτρινα σε βαθμό τέτοιο που λές…
«Μα καλά ποιος μάγκας γιατρός την έχει φέρει στα ίσα της; » Και σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται πεντακάθαρα. Ούτε μια ρυτίδα … έτσι για το γαμώτο.
Ακούνητα όλα… με μοναδική αρμονία και φρύδι Έβερεστ.
Τι έγινε ρε παιδιά; Έσκασε καμιά προσφορά μέσα στις γιορτές και πήγατε όλες;
Πηγή: nassos blog / Νάσος Γουμενίδης

Πηγή: tvnea.blogspot.com

2 σχόλια

  1. Athanasios E. Drougos
    ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ/ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΩΝ

    *ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ /ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ 5 ΚΡΑΤΗ/4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ. Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ-ΔΗΜΑΡ/Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΩΒ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΕΔΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΠΟ 1-3%. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2014 ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.....

    *ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ/ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ/ΠΟΛΩΣΗ/ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΛΟ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ 30-32% ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ 127-135 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΑ Ή ΑΝΕΛΛ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 12-22 ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ/ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 3% ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 5%, ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.

    *ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ.

    *ΤΩΡΑ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΔΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ/ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ/ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ. ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2013.

    *ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ. ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ.ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΧΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ.

    *ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΧΩ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΚΕ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αποκάλυψη των σκανδάλων ( εξοπλιστικά, Τ.Τ ) είναι μεγάλη δικαίωση για τον Καμμένο και το κίνημα των ΑΝΕΛ που επέμενε σε καταγγελίες, μέσα από μια υπερβολική, μερικές φορές, κριτική. Ο Ελληνικός λαός βλέπει έκπληκτος τα εκατομμύρια ευρώ σε μίζες και σε θαλασσοδάνεια, με τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Η παρουσία του Καμμένου και των ΑΝΕΛ στη Βουλή και Ευρωβουλή ( τώρα που ο Σύριζα είναι πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από την 2η Χ.Α και την 3η ΝΔ ) είναι αναγκαία, ώστε το κίνημα των Καμμένου- Δημαρά- Μαριά να αποτελέσει πατριωτικό πόλο μέσα στη νέα κυβέρνηση και να βάλει κόκκινες γραμμές σε θέματα εθνικά και θρησκευτικά και να δώσει μια άλλη νότα στην οικονομία με αναπτυξιακή πολιτική, με μείωση φόρων και χαρατσιών.

    Οι πολίτες δεν θα επιλέξουν μικρά θνησιγενή κόμματα του 1 ή 1,5 %, αλλά μία ισχυρή πατριωτική-δημοκρατική φωνή μέσα σε κυβέρνηση με τον Σύριζα. Οι πολίτες ξέρουν ότι τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ χρέους ανήκουν στη λεηλασία δεκαετιών από τα καθεστωτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς και λιγότερο στα κόμματα που τα στήριξαν ( ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ )σε συνεργασία με διαπλεκόμενα.

    Είναι αστείο να αφήνουν τη ΣΙΕΜΕΝΣ, το Χρηματιστήριο, τα δημόσια έργα, τα λεηλατημένα χρήματα των ταμείων, τα εξοπλιστικά, τα άλλα σκάνδαλα και να ασχολούνται με το σπίτι της πεθεράς του Καμμένου για να σταματήσουν τις αποκαλύψεις και να αποπροσανατολίσουν τη κοινή γνώμη.

    Όχι αποχή, όχι λευκό ή άκυρο, όχι ψήφο σε πρόσωπα ή ψηφοδέλτια που ανήκουν στη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα χαράτσια και φόρους, περικοπές σε εκπαίδευση και υγεία. Αν ο Τσίπρας δεσμευτεί ότι δεν θα αγγίξει παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων ( πχ εθνικά θέματα, θρησκευτικά θέματα κλπ ), τότε μπορεί να φτάσει σε ποσοστά του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ( άνω των 45% ... ). Αλλά, επειδή αυτό δεν είναι σίγουρο, ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων ( πάνω από 10% ) θα στηρίξει τους ΑΝΕΛ για να μπουν σε μία συγκυβέρνηση με τον Σύριζα, αντιμνημονιακού προσανατολισμού, χωρίς εκπτώσεις σε εθνικά και θρησκευτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση