GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: 3 αδέρφια έκρυβαν το θάνατο του πατέρα τους για να μην τα χωρίσουν οι αρχές

Δύο κοριτσάκια 4 και 9 ετών και ένα αγοράκι 11 χρονών αντίστοιχα, έμειναν για δυο μέρες πάνω από τη σορό του νεκρού πατέρα τους, ...


Δύο κοριτσάκια 4 και 9 ετών και ένα αγοράκι 11 χρονών αντίστοιχα, έμειναν για δυο μέρες πάνω από τη σορό του νεκρού πατέρα τους, χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν για τον ξαφνικό...
θάνατό του! Ο 46χρονος Dominique Fadek ”κατά πάσα πιθανότητα πέθανε από καρδιακή προσβολή”, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα του Verdun, Yves Le Clair.

Το συμβάν αυτό έγινε στο χωριό Stenay στην περιοχή Meuse της Γαλλίας.Ο μεγαλύτερος γιός της οικογένειας ήταν αυτός που ανακάλυψε,το πρωί της Πέμπτης,το σώμα του νεκρού πατέρα του στο σαλόνι. Ο μικρός εξήγησε “πως δεν ενημέρωσε κανέναν γιατί φοβόταν ότι δε θα μπορούσε να ξαναμείνει σπίτι και ότι θα τον χώριζαν από τις αδερφές του”, δήλωσε ο ανακριτής της υπόθεσης. Μετά την ανακάλυψη του νεκρού, το αγόρι συνόδευσε τις αδερφές του στο σχολείο και μετά και πάλι τα τρία αδέρφια επέστρεψαν σπίτι και παρέμεναν κοντά στη σορό του πατέρα τους.

Την Παρασκευή, το ένα κοριτσάκι εξομολογήθηκε το γεγονός σε μία δασκάλα .Η είδηση λοιπόν έγινε γνωστή, και οι πρώτες βοήθειες όντως ανακάλυψαν το πτώμα του Dominique Fadek. Πραγματοποιήθηκε νεκροψία και ορισμένες τοξικές αναλύσεις προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου. ”Είναι πιθανόν να πέθανε ο πατέρας πριν από την Πέμπτη”, δήλωσε δικαστική πηγή.

Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν σε μία ανάδοχη οικογένεια, “χωρίς να χωριστούν μεταξύ τους”, καθησύχασε την κοινή γνώμη, ο εισαγελέας.

Η 37χρονη μητέρα τους εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία για άγνωστο λόγο, και εδώ και 6 μήνες δεν έχει δώσει νέα της. Δεν εντοπίστηκε ούτε από τις αρμόδιες αρχές που θα την ενημέρωναν για την κατάσταση .

Ο Εισαγγελέας έκανε έκκληση στη μητέρα μέσα από τα media να παρουσιασθεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα παρέχοντάς της και ειδική γραμμή δωρεάν τηλεφωνικής επικοινωνίας(0800…) . Στην ίδια ανακοίνωση, κάλεσε και όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι σχετικό με την μητέρα να το γνωστοποιήσει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας,στο σπίτι τα παιδιά δεν διέτρεξαν κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο. Το σπίτι δεν παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης , αντίθετα ήταν περιποιημένο και καθαρό.Επίσης,η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις κοινωνικές υπηρεσίες.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση