GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σκάνδαλο! Σύζυγος πρώην υπουργού του Καραμανλή έκανε ιλιγγιώδεις αγορές 500 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας...

Η σύζυγος των 500 εκατομμυρίων ευρώ και η επιχείρηση εξολόθρευσης των καραμαλικών. Mια επιχείρηση εξολόθρευσης των δύστυχων καραμανλικών...

Η σύζυγος των 500 εκατομμυρίων ευρώ και η επιχείρηση εξολόθρευσης των καραμαλικών.
Mια επιχείρηση εξολόθρευσης των δύστυχων καραμανλικών βρίσκεται σε εξέλιξη για δύο λόγους: Πρώτον να κόψουν κάθε οδό επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού στην ενεργό δράση και δεύτερον να σκεπάσουν το σκάνδαλο των δις ευρώ με τα εξοπλιστικά στο οποίο εμπλέκονται ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης!
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται τόσο το άγριο ξεφώνημα του ηρωικού Μισέλ για την υπέροχη ιδέα των πλαστών πινακίδων όσο και το ντου στη νομική εταιρεία των υιών του υδατογραφία Σιούφα!
Οι παρανομίες του ηρωικού Μισέλ είναι ασήμαντες μπροστά στους επαγγελματίες πασόκους και νεοδημοκράτες που κατασπάραξαν δις από τα εξοπλιστικά.
Παρόλα αυτά την ώρα που οι παρουσιαστές του Mega παρουσιάζουν τις παρανομίες του θρυλικού Μισέλ έχεις την εντύπωση πως βιώνουν τον οργασμό της αγελάδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" τις αμέσως επόμενες μέρες θα σκάσει σκάνδαλο ύψους 500 εκατ. ευρώ με την σύζυγο πρώην στελέχους του οικονομικού επιτελείου των κυβερνήσεων Καραμανλή.
Η συγκεκριμένη κυρία έκανε ιλιγγιώδεις αγορές στο κέντρο της Αθήνας την εποχή της παντοδυναμίας του συζύγου της ο οποίος διατηρούσε στενές και αμαρτωλές σχέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα του μηντιακού παρακράτους.
Η εν λόγω κυρία θα δοθεί λεία στα αδηφάγα ΜΜΕ καθώς οι αποκαλύψεις για τα εξολιστικά απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση μέσα στα επόμενα 24ωρα!
http://kourdistoportocali.com/post/32292/sizigos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση