GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος (με εγγύηση 500.000€) ο Π. Ευσταθίου που ομολόγησε ότι έδινε μίζες....

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφήνεται ο 83χρονος Πάνος Ευσταθίου κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων με απόφασ...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφήνεται ο 83χρονος Πάνος Ευσταθίου κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Το δικαστικό συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή, κλήθηκε να αποφανθεί για τη διαφωνία ως προς την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, εκπροσώπου γερμανικής εταιρείας, που προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα.
Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών τάχθηκε υπέρ της άποψης του εισαγγελέα που είχε γνωμοδοτήσει να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Με το βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επιβάλλει στον Π. Ευσταθίου χρηματική εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Το βράδυ της Πέμπτης μετά τη μαραθώνια απολογία του, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ασθενοφόρο έσπευσε στα δικαστήρια Ευελπίδων και τον μετέφερε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο κ. Ευσταθίου κατονόμασε δέκα πρόσωπα, που έλαβαν μίζα από τον ίδιο, χωρίς όμως να κάνει αναφορά σε πολιτικούς, παρά τις πιέσεις του ανακριτή.
Μέτα την αδιαθεσία Ευστάθιου επικράτησε ένταση, με τον δικηγόρο του, κ. Δημητρακόπουλο, να κατηγορεί τον ανακριτή για αναλγησία, λέγοντας ότι ο πελάτης του έχει καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση