GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 5 οφέλη του μασάζ στον οργανισμό που δεν γνωρίζατε!

Νομίζετε ότι το μόνο που μπορεί να σας προσφέρει ένα καλό μασάζ, είναι μόνο χαλάρωση; Αν ναι, κάνετε λάθος! Οι ευεργετικές επιδράσε...

Νομίζετε ότι το μόνο που μπορεί να σας προσφέρει ένα καλό μασάζ, είναι μόνο χαλάρωση; Αν ναι, κάνετε λάθος!
Οι ευεργετικές επιδράσεις του μασάζ στον οργανισμό μας είναι πολλές και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων άγνωστες!
Δείτε τα 5 απρόσμενα οφέλη ενός καλού μασάζ στο σώμα σας!
Μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μασάζ ενισχύει τη ροή αίματος, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει υγιές και λαμπερό. Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης, καθώς διευκολύνει τη λεμφική παροχέτευση, απομακρύνει δηλαδή τις τοξίνες από τα κύτταρα, ώστε τα θρεπτικά συστατικά να μπορούν να δράσουν μέσα σε αυτά.
Βοηθά στην αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου
Έρευνα από το «Touch Research Institute» και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι έδειξε ότι οι τακτικές συνεδρίες μασάζ μειώνουν τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, όπως οι εναλλαγές της διάθεσης, το φούσκωμα, οι πονοκέφαλοι και η αύξηση του σωματικού βάρους, σε γυναίκες ηλικίας 19 έως 45.
Μειώνει τη συχνότητα των ημικρανιών
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ διαπίστωσαν ότι εκείνοι που υπέφεραν από εξουθενωτικές ημικρανίες, ανέφεραν ότι είχαν λιγότερες κρίσεις και πιο ξεκούραστο ύπνο μετά από μια θεραπεία μασάζ. Μάλιστα, τα αποτελέσματα διαρκούσαν αρκετές εβδομάδες.
Συμβάλλει στη μείωση του πόνου από την άσκηση
Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Buck και το Πανεπιστήμιο McMaster στο Οντάριο του Καναδά προέκυψε ότι το μασάζ μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τη φλεγμονή των σκελετικών μυών που έχουν καταπονηθεί από την άσκηση.
Προσφέρει ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο
Όπως υποστηρίζουν θεραπευτές μασάζ, όσοι πάσχουν από χρόνιο πόνο που οφείλεται σε αρθρίτιδα, ινομυαλγία, δισκοπάθεια, εκφυλιστικές αρθρώσεις κ.α. μπορούν να βρουν ανακούφιση μετά από λίγες μόνο συνεδρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση