GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσπρωτία: Κατασχέθηκαν 72 κιλά χασίς, τραυματίστηκε αστυνομικός

Πρώην αστυνομικός που είχε καταδικαστεί για υποθέσεις και είχε αποφυλακιστεί, συνελήφθη και πάλι, ύστερα μάλιστα από περιπετειώδη κα...


Πρώην αστυνομικός που είχε καταδικαστεί για υποθέσεις και είχε αποφυλακιστεί, συνελήφθη και πάλι, ύστερα μάλιστα από περιπετειώδη καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών. Ο δράστης που μετέφερε τα ναρκωτικά ήταν αποφασισμένος για όλα και έτσι κατά την καταδίωξή του τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το pamepreveza.gr, όταν οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή του Γηρομερίου Φιλιατών. Σε σήμα στάσης, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε. Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί το καταδίωξαν με αποτέλεσμα να το εγκλωβίσουν σε ένα αδιέξοδο. Τότε ο οδηγός έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να χτυπήσει τους αστυνομικούς και να τραυματίσει τον έναν ελαφρά στο πόδι.
Μετά απ” αυτό, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και κινήθηκε με τα πόδια προς δασώδη περιοχή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον προπομπό που λειτουργούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρώην αστυνομικό από τα Γιάννενα, ο οποίος είχε εκδιωχθεί από το σώμα, μετά από παρόμοια αδικήματα.
Παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις όμως ο συγκεκριμένος ήταν ελεύθερος και φαίνεται ότι συνέχιζε κανονικά τη δράση του. Μέχρι σήμερα που έπεσε και πάλι στα χέρια των αστυνομικών. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 κιλά χασίς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση