GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: 78χρονος είχε στην κατοχή του μίνι-οπλοστάσιο

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη την Παρασκευή ένας 78χρονος σε χωριό των Σερρών. Άντρες της αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορία π...


Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη την Παρασκευή ένας 78χρονος σε χωριό των Σερρών.
Άντρες της αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορία πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, και βρήκαν και κατάσχεσαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι με έναν γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια κρότου-αερίου διαμετρήματος 8 mm, ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 9 mm, μια χοάνη εκτόξευσης φωτοβολίδων και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 17 εκατοστών.
Προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. AN PRAGMATI EINAI PARANOMH H OPLOKATOXH TOU SIMFONO
    OXI OMWS OTI EINAI KAI MINI OPLOSTASIO ME ENA PISTOLI KAI ENA KLADEYTIRI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γιάφκα"!!!!
    Να δεις που θαβρεθεί και καμμιά τζουγκράνα, κανα μπαστούνι και ίσως και κανένα δίκανο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πόσο απύθμενο θράσος έχουν οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί, των δοσιλόγων της Κατοχής, των ταγματασφ-αλητών, των Χιτών, των διερμηνέων των Γερμανών, να κατηγορούν την Αριστερά για τρομοκρατία!!!

    Ποιοι;;; Οι δολοφόνοι του Γρηγόρη Λαμπράκη; Του Τσαρούχα, του Πέτρουλα,του Στέφανου Βελδεμίρη, του Γιώργου Χαλκίδη, που ο σκατόγερος δολοφόνος του, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη (αν δεν έχει ψοφήσει ακόμα, το κάθαρμα), οι βασανιστές της Χούντας, τα δεξιά παλιοτόμαρα, που σκότωναν, εξόριζαν και βασάνιζαν χιλιάδες κόσμο από το 1944-1974;;;;

    Ποιοί;;; Οι δολοφόνοι των Κουμή-Κανελλοπούλου, του Μιχάλη Καλτεζά, του Νίκου Τεμπονέρα, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου; (Μήπως ήταν καταδικασμένοι σε θάνατο και δεν το ξέραμε;;)

    Μη μιλάτε δεξιά κουμάσια, γιατί το στίγμα της συνεργασίας σας με τους Ναζί, ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Θα κρύβετε εσαεί και εις τους αιώνας των αιώνων, τους σκελετούς των εγκλημάτων σας στο βρωμοντούλαπο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση