GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπίστευτη καταγγελία Κατσαφάδου: "Πράκτορας της ΕΥΠ εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραια!"

Σοβαρή καταγγελία έκανε προχτές ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Ηλίας Κατσαφάδος, με την "Χρυσή Αυγή " κατά την ομιλί...

Σοβαρή καταγγελία έκανε προχτές ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Ηλίας Κατσαφάδος, με την "Χρυσή Αυγή " κατά την ομιλία του στο ξενοδοχείο SAVOΥ,που αφορά εργαζόμενο δημοσιογράφο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, Κανάλι Ένα.
Συγκεκριμένα είπε : Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά , στο Κανάλι Ένα εργάζεται δημοσιογράφος ο οποίος είναι και πράκτορας της ΕΥΠ.
Αυτό βέβαια που είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συζητείται καιρό στα γραφεία του Καναλιού Ένα, αλλά δεν είχε ποτέ μέχρι τώρα ειπωθεί σε δημόσιο χώρο από ομιλητή.
Οφείλει λοιπόν ο λαλίστατος πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Κυριάκος Μανωλάκος,να απαντήσει, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.
Δείτε το VIDEO( στο 51'40" )από την ομιλία του Ηλία Κατσαφάδου ο οποίος είναι εργαζόμενος στο Κανάλι Ένα και πρώην στενός συνεργάτης του αναπληρωτή Δημάρχου Τάσου Κάρλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση