GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμια περιοδεία ΚΘΒΕ με «Alexander the Great»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΚΘΒΕ ετοιμάζει μια οργανωμένη παγκόσμια περιοδεία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβρη από ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΚΘΒΕ ετοιμάζει μια οργανωμένη παγκόσμια περιοδεία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβρη από το Ελληνικό Φεστιβάλ της Μελβούρνης, μια διοργάνωση... με πολύ μεγάλη απήχηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μακεδονία», το έργο που θα παρουσιαστεί είναι η ροκ όπερα "Alexander" του Θεσσαλονικιού συνθέτη Κώστα Αθυρίδη, η οποία παρουσιάστηκε ήδη με επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στη Μονή Λαζαριστών, «αλλά αυτή τη φορά θα έχει διαφορετική διανομή από εκείνη της αρχικής σύνθεσής της, αφού θα πλαισιωθεί κυρίως από ηθοποιούς και συντελεστές της δεύτερης κρατικής σκηνής».
Μάλιστα για το κεντρικό ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου προορίζεται τελικά δημοφιλής σταρ-τραγουδιστής με απήχηση στο νεανικό κοινό, ο οποίος μετρά πολλά χρόνια θητείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ έχει αναμετρηθεί με καλά επικοινωνιακά αποτελέσματα και στον θεατρικό στίβο.

Μετά τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σχεδιάζεται να ακολουθήσει μια μεγάλη περιοδεία σε περιοχές του εξωτερικού όπου υπάρχει ομογένεια, όπως η Αυστραλία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, αλλά δεν αποκλείονται και άλλοι προορισμοί όπως οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση