GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβολή στη δίκη για την υπόθεση του Alter. Για "δικαίωση" μιλά η πλευρά του Γ. Κουρή

Για τις 17 Ιουνίου του 2014 αναβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του Γιώργου και του Ανδρέα Κουρή καθώς και του Κ. Γι...

Για τις 17 Ιουνίου του 2014 αναβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του Γιώργου και του Ανδρέα Κουρή καθώς και του Κ. Γιαννίκου. Το δικαστήριο έκανε δεκτή ένσταση ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος και διάταξε το ελληνικό Δημόσιο να προσκομίσει αναλυτική κατάσταση των καταβληθέντων μισθών προς τους εργαζομένους του ALTER κατά την επίδικη περίοδο. Ακόμη, το δικαστήριο διέταξε να προσκομιστεί και τα στοιχεία με το υπολογιζόμενο, βάσει των καταβληθέντων μισθών Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που έπρεπε να παρακρατηθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Σύμφωνα με την πλευρά των κατηγορουμένων, η εξέλιξη αυτή αποτελεί δικαίωση για του Γεώργιο και Ανδρέα Κουρή και τους ισχυρισμούς τους σύμφωνα με τους οποίους δεν είχε γίνει σωστός υπολογισμός του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Έτσι, το δικαστήριο δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει στην ουσιαστική εξέταση της υπόθεσης, εάν προηγουμένως δεν υπολογίσει η Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων το ακριβές ποσόν των μισθών που κατεβλήθησαν, επί των οποίων θα παρεκρατείτο ο Φ.Μ.Υ.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο ο Γ. Κουρής αναμένεται να δικαστεί από αυτόφωρο δικαστήριο μετά την σύλληψή του την Τετάρτη για χρέη στο Δημόσιο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση