GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθέσιμη η τρίτη beta του OS X 10.9.1 στους developers

Διαθέσιμη είναι  η τρίτη beta του επερχόμενου OS X Mavericks 10.9.1 στους developers, μία βδομάδα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης. ...


Διαθέσιμη είναι  η τρίτη beta του επερχόμενου OS X Mavericks 10.9.1 στους developers, μία βδομάδα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης.
Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αριθμό build 13Β40 και έχει ζητηθεί από την Apple η δοκιμή των Mail, Safari, VPN και Voice Over.

Οι developers μπορείτε να κατεβάσετε την beta αυτή μέσα από το Developer Center.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής πότε θα γίνει διαθέσιμο το OS X Mavericks 10.9.1 στο ευρύ κοινό αλλά φαίνεται ότι πλησιάζουμε.

1 σχόλιο

  1. ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση