GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή σκηνικού στο Χ.Α.

Εμφανής ήταν σήμερα η προσπάθεια των επενδυτών να κρατήσουν την κρίσιμη τεχνικά ζώνη των 1.200 μονάδων για το Γενικό Δείκτη, κάτι πο...


Εμφανής ήταν σήμερα η προσπάθεια των επενδυτών να κρατήσουν την κρίσιμη τεχνικά ζώνη των 1.200 μονάδων για το Γενικό Δείκτη, κάτι που έστω και με κάποια δυσκολία κατάφεραν.
Το χρηματιστήριο βρίσκεται σε διαδικασία συσσώρευσης δοκιμάζοντας στηρίξεις και αντιστάσεις και αναζητώντας σημεία ισορροπίας. Το σκηνικό αβεβαιότητας και οι καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και η έλλειψη καταλυτών που θα μπορούσαν να δόση σαφή τάση οδηγούν την αγορά σε πλάγια κίνηση δοκιμάζοντας τα… νεύρα και τις αντοχές των παιχτών.
Το Χρηματιστήριο αν και άνοιξε πτωτικά, δυναμική που επιτάχυνε στα μέσα της συνεδρίασης άλλαξε πορεία, ανέκτησε τις αρχικές απώλειες και τελικά έκλεισε με θετικό πρόσημο.
O Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.222,88 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,62%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 93,02 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση