GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευ. Βενιζέλος: Σκληρή πολιτική μάχη οι ευρωεκλογές

Οι ευρωεκλογές θα είναι μια σκληρή πολιτική μάχη και η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ...


Οι ευρωεκλογές θα είναι μια σκληρή πολιτική μάχη και η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.
Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι πέρα από το διακύβευμα για τις αλλαγές στην Ευρώπη, οι ευρωεκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα καθώς πρέπει να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να θέσει θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης.

Για την Κεντροαριστερά, κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι πρέπει να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια για την ανασυγκρότησή της, παρότι όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με διαρροές γύρω από το ζήτημα ήταν κατώτερα των περιστάσεων.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, κάτι που θα διευκρινίσει και στην αυριανή πρώτη εκδήλωση του κόμματος εν όψει των διπλών εκλογών του Μαΐου, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε ακόμη το Πολιτικό Συμβούλιο για την πορεία της οικονομίας και της βιωσιμότητας του χρέους, σημειώνοντας ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση.

Πέρα από τα οικονομικά θέματα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι πρέπει να παλέψουμε για να μη χαθεί το στοίχημα της εθνικής ενότητας και ο προσανατολισμός της χώρας, ενώ επισήμανε ότι η ευθύνη για τη διατήρησή τους εξαρτάται από όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Ανέφερε, επίσης, ότι το όλο σκηνικό είναι περίπλοκο γιατί αφορά και μια σειρά άλλων θεμάτων όπως είναι μεταξύ άλλων οι περιφερειακές συγκρούσεις που συντελούνται δίπλα στη χώρα.

Αναφέρθηκε ακόμη στη χθεσινή σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό και είπε ότι είχαν μια ειλικρινή συζήτηση για όλα τα θέματα και συμφώνησαν, μέσα από τις συζητήσεις και επαφές των αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων, να υπάρξει ένα κοινωνικό πακέτο με θετική πολιτική και κοινωνική προοπτική που θα αφορά ειδικότερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται και το θέμα της προετοιμασίας της αυριανής εκδήλωσης του Κινήματος, η συγκρότηση των επιτροπών που θα εργαστούν για τις διπλές εκλογές και η πορεία προς τη Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μαζί με τους «58» στα τέλη Φεβρουαρίου, για τη συνεργασία εν όψει των ευρωεκλογών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα μέλη του Π.Σ. να συμβάλουν με προτάσεις και ιδέες τόσο για το θέμα της συγκρότησης της Οργανωτικής Επιτροπής για την Συνδιάσκεψη όσο και για τις διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια.

1 σχόλιο

  1. KOITA MHN XAΣEIΣ KANENA
    KIΛΟ ΛΙΠΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΟΥ
    ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση